Evenementen - De Kees en Keesjes Cup


De Kees- en Keesjes Cup is een toernooi voor alle leden, van senior tot 2e jaars F, met gezellig eten na afloop toernooi.
Aan het begin van het seizoen 2022-2023, op zaterdag 27 augustus 2022, zal de Kees- en Keesjes Cup  wederom als seizoensopeningstoernooi worden georganiseerd.

---------

Kees en Keesjes Cup als openingstoernooi seizoen 2022/2023
We zullen het seizoen 2022/2023 starten met de Kees- en Keesjes Cup. Het toernooi wordt, afhankelijk van de competitiestart, gespeeld op zaterdag 27 augustus 2022. 

De Kees Cup is een mix toernooi voor alle elftallen D t/m A en senioren/trim- en sevenhockeyers en de trainers en/of coaches.

De Keesjes Cup is voor alle jongste jeugd teampjes (2e jrs F t/m E). Uiteraard geldt de leeftijdscategorie/indeling teams van het seizoen 2022/2023!

Voor beide toernooien geldt dat er een indeling wordt gemaakt, gemixt jongens/meisje en leeftijden. De naam van het team geeft de kleur weer waarin het team gaat spelen. Dus de roze flamingo’s spelen in roze shirts. Deze indeling zal in de week voorafgaand aan het toernooi bekend gemaakt worden.

Het Kees Cup toernooi begint om plm 10.00 uur, we spelen in achttallen op een half veld. Einde zal zijn plm 17.00 uur. De Keesjes Cup begint om plm 13.00/14.00 uur en het einde zal zijn rond 16.30 uur.

Gezelligheid na afloop
Na afloop is er de mogelijkheid met je team of gezin te blijven eten. Hiervoor geldt wel dat dit van tevoren moet worden aangegeven. Voorafgaand aan het toernooi zal er meer bekend over worden gemaakt.

Hoe doe je mee?
Afmelden jeugd F t/m A:
We gaan er vanuit dat van de 2e jaars F t/m de A - jeugd (teamindelingen seizoen 22/23) iedereen meedoet! 
Graag afmelden voor 17 aug 2022, via e-mail onder vermelding van naam speler(s) en team 22/23.

AAN melden senioren:
Voor de senioren (teamindeling 22/23) /trim- en sevenhockeyers, ouders/partners, trainers/coaches van leden geldt: aanmelden vóór 17 aug '22 via e-mail.


 

---------------------------------

De Kees- en Keesjes Cup is elk jaar weer een evenement met veel sportiviteit en plezier voor iedereen:
- De Kees Cup is voor senioren, elftallen A t/m D én trim- en sevenhockeyers en is van plm 10.00-17.00 uur.
- De Keesjes Cup is voor de jongste jeugd (2e jrs F t/m E) van plm 13.00-17.00 uur.  

 ---------------------------------

Wat is de Kees- en Keesjes Cup?
Onze vereniging kent in haar bestaan enkele tradities. Eén daarvan is het jaarlijkse onderlinge toernooi: de Kees- en Keesjes Cup.

De naamgever van dit toernooi was in 1960 één van de oprichters van onze vereniging en één van onze eerste bestuurders. Kees de Vries. Destijds was hij onderwijzer op de lagere school aan de Gauke Boelensstraat, op de plaats waar nu het gemeentehuis staat, en hij is maar korte tijd lid geweest van onze vereniging. Hij verhuisde begin jaren zestig naar Middelburg en gaf de vereniging bij zijn vertrek een beker, de Kees Cup, met de bedoeling deze jaarlijks te gebruiken bij een onderling toernooi op Hemelvaartsdag of 2e Pinksterdag. Een onderling mixed toernooi voor alle spelers medewerkers en familieleden van onze vereniging.

Door de groei van de vereniging en het ontstaan van het minihockey kwam daar in de jaren zeventig de Keesjes Cup bij voor de allerjongste hockeyers. De winnende teams krijgen de Kees- en Keesjes Cup een jaar in hun bezit en zij zorgen ervoor dat deze (gepoetst en wel) weer aanwezig zijn op het eerstvolgende toernooi.

Veel oud Graspiepersleden hebben het nog altijd over het gezellige Kees Cup toernooi met de traditionele barbecue als einde van de toernooidag. Dus al méér dan 60 jaar een gezellige traditie. 

Koop een lot, steun de Graspiepers!

Agenda van de week

7-10 Modeshow Blom - Up to Date
29-10 Kabouterhockey